Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19 -matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista kaikki maanlaajuiset, paikalliset sekä terveysviranomaisten ohjeet tähän kohteeseen liittyen ennen varaamista.

Sulje
Siirry sivun pääosioon.
Kaikki kohteen Markopoulo Mesogaias, Attika, Kreikka majoitusliikkeet
1 huone, 2 aikuista

Double M House 3

3 tähteä3 tähteä
Nik. Mouschounti 31, Markopoulo Mesogaias, Attica, 19003, Kreikka
  • Kerää leimojaVoit kerätä Hotels.com™ Rewards -leimoja täällä
9,0
Verraton11 Kaikki asiakasarvostelumme tulevat oikeilta asiakkailta, jotka ovat yöpyneet majoitusliikkeessä.tarkistettua asiakasarvostelua
  • 10,0
  • 8,0
  • 6,0
  • 4,0
  • 2,0

Tarkenna arvostelutuloksia:

11 tarkistettua asiakasarvostelua

Asiakasarviot

Seuraavat englanninkieliset arvostelut ovat muunmaalaisilta asiakkailta

10,0PoikkeuksellinenTulopäivä tammik. 9, 2020
Excellent
A1 yön perhematka
Aitoja Hotels.comin asiakkaiden arvosteluja
Hotellin vastaus, Electra
Thank you for staying at Double M and for reviewing your experience. Your positive feedback is the best reward for our team as we strive to provide memorable experiences to all our guests. We do value your patronage and look forward to your next visits. Best regards,
10,0PoikkeuksellinenTulopäivä syysk. 8, 2019
Thank you so much for everything! The apartment was so clean and it was exactly what we needed. We had our baby and it was great having her to nap before the long travel back home. Nikos was super helpful and was great taking us to Airport so early at 3:30 am. Thank you!
Yara1 yön perhematka
Aitoja Expediain asiakkaiden arvosteluja
Hotellin vastaus, Electra
Thank you so much for your review, hope to see you again!
4,0KohtuullinenTulopäivä elok. 11, 2019
Be careful - no refunds regardless of circumstance
I booked this hotel then missed my flight. Because of the no-refund, no-return, no changes policy, I had to pay for a room I could never use.
1 yön matka
Aitoja Hotels.comin asiakkaiden arvosteluja
10,0PoikkeuksellinenTulopäivä elok. 11, 2019
Fantastic
extremely kind and Niko drove us to the airport early in the morning. Would definitely go back
1 yön matka kaverien kanssa
Aitoja Hotels.comin asiakkaiden arvosteluja
Hotellin vastaus, Electra
Thank you for your review,hope to see you again!
10,0PoikkeuksellinenTulopäivä elok. 5, 2019
Simply the best we’ve ever experienced. Treated us like family... amazing. Deserves a perfect rating!
Jonathan1 yön romanttinen matka
Aitoja Hotels.comin asiakkaiden arvosteluja
Hotellin vastaus, Electra
Dear Jonathan thank you very much for your review, hope to see you again!
10,0PoikkeuksellinenTulopäivä heinäk. 12, 2019
Great place near the airport!
We had to change our plans and go back home earlier but needed a place for the night before our early morning flight. The apartment was very clean with great AC. The WiFi worked great as well with free water bottle. Nikos was very helpful in helping with our bags and picking us up from the airport and dropping back off the next day, even very late at night and early morning.
Leanne1 yön perhematka
Aitoja Hotels.comin asiakkaiden arvosteluja
Hotellin vastaus, Electra
Dear Leanne Τhank you for staying at Double M and for reviewing your experience. Your positive feedback is the best reward for our team as we strive to provide memorable experiences to all our guests. We do value your patronage and look forward to your next visits. Best regards!

Seuraavat hotelliarvostelut ovat muunmaalaisten asiakkaiden jättämiä.

10,0PoikkeuksellinenTulopäivä lokak. 3, 2019
Very close to the airport, silent place, clean and tidy.
1 yön romanttinen matka
Aitoja Expediain asiakkaiden arvosteluja
Hotellin vastaus, Electra
Thank you very much!
8,0Erittäin hyväTulopäivä heinäk. 20, 2019
The apartment was spacious and clean and check in was super easy. Only downside was that the bed was very hard and that there are no shops or restaurants very close by. But very convenient for the airport.
1 yön perhematka
Aitoja Hotels.comin asiakkaiden arvosteluja
Hotellin vastaus, Electra
Thank you for your review, hope to see you again.
8,0Erittäin hyväTulopäivä tammik. 10, 2020
Aristomenis1 yön matka
Aitoja Hotels.comin asiakkaiden arvosteluja
Hotellin vastaus, Electra
Thank you very much!
10,0PoikkeuksellinenTulopäivä lokak. 30, 2019
Alexa1 yön matka kaverien kanssa
Aitoja Hotels.comin asiakkaiden arvosteluja
Hotellin vastaus, Electra
Thanks for staying with us. We appreciate your feedback!
10,0PoikkeuksellinenTulopäivä syysk. 18, 2019
Kjell1 yön matka
Aitoja Hotels.comin asiakkaiden arvosteluja
Hotellin vastaus, Electra
Thank you very much!
Valitettavasti tästä majoitusliikkeestä ei ole asiakkaiden ottamia valokuvia.
Tällä sivustolla olevat arvostelut ovat henkilökohtaisia mielipiteitä; ne eivät edusta Hotels.comin mielipidettä. Hotels.com sekä osapuolet, jotka ovat vastuussa arvostelujen sisällön tarjoamisesta, eivät ole vastuussa mahdollisista vahingoista, mitkä johtuvat näiden arvostelujen minkäänlaisesta käytöstä